Viessmann Vitodens 111-W Touch, beépített tárolós (46L) kondenzációs kombi gázkazán 35 kW cksz.B1LD019

A kép illusztráció

Viessmann Vitodens 111-W Touch, beépített tárolós (46L) kondenzációs kombi gázkazán 35 kW cksz.B1LD019

Web ID: 17401

Ár: 684,785 HUF / db

Gyártó:Viessmann
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:62.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Utánvét

Szállítási díj: 18,000 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: Gyártói visszaigazolás alapján

Készletállapot: Rendelésre

Garancia: 2 év

Új Vitodens 111-W Touch - beépített tárolós kondenzációs falikazán, extra modulációs tartománnyal 

Szembetűnő előnyök

Helytakarékos megoldás: falikazán és melegvíz tároló egy burkolat alatt.
A saválló nemesacél kazántest tartósan ellenáll a lecsapódó kondenzátumnak.
Egyszerűsített kezelésre fejlesztett, érintőképernyős kazánszabályozó.
Kibővített modulációs tartomány és fordulatszám-szabályozott szivattyú: csendes üzem és energiatakarékosság.
Energiahatékonysági osztály: A

A kazánról

A Vitodens 111-W kondenzációs falikazánt arra a feladatra tervezték, hogy - a kombi kazánok korlátait átlépve - csökkentett méretek mellett nagy melegvíz teljesítményt biztosítsanak. A készülékbe ezért egy 46 literes tárolót integráltak, amely speciális megoldásnak köszönhetően egy 150 literes tároló komfortját nyújtja.

Az alacsony árfekvésű termékeknél egyedülálló, hogy a kazántestet saválló nemesacélból készítik. A Vitodens 111-W-be épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását.

Mi az a kondenzációs kazán?

Az új hengeres gázégővel a kazán néveleges teljesítményének 16,6 %-ig képes lemodulálni. A kevesebb ki-be kapcsolás és az alacsonyabb tartós teljesítmény Önnek kevesebb meghibásodást és csendesebb üzemet jelent.
A szabályozóról

Az új Vitodens 111-W szabályozóját az egyszerű kezelésre és pontosságra fejlesztették. Az érintőkijelzős kezelés piktogrammok alapján történik: minden érthető és egyszerű. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik, így sötétebb helyiségekben is könnyen leolvasható és kezelhető.

A szabályozó bármikor időjáráskövető funkcióval látható el: ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatnia. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg: az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. Minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a készülék, annál magasabb a megtakarítás. 

Az egyszerűsített kezelőfelületű szabályozó mögött modern digitális technika rejtőzik. A beépített Opentherm kommunikáció segítségével a szabályozóhoz intelligens (modulációs) szobatermosztát, padlófűtés szabályozás, távfelügyeleti eszköz és számos gyártófüggetlen kiegészítő is csatlakoztatható.
A melegvíz készítésről

A Vitodens 111-W kiemelkedő jellemzője a magas melegvíz-komfort. A kazán egy beépített 46 literes melegvíz-tárolóval rendelkezik. A tárolót saválló nemesacélból készítjük, amely tiszta és higiénikus melegvíz készítést garantál. A speciális tároló-töltő rendszerű melegvíz-készítés a hagyományos tárolókkal összehasonlítva kisebb űrtartalom mellett képes melegvizet szolgáltatni. A Vitodens 111-W egy 150 literes tároló komfortját nyújtja: egyenletes vízhőmérsékletű vizet, akár két csapon is egyszerre.


Áttekintés

Teljesítmény (kW) 4,5 ... 35 kW

Szabványos hatásfok 98 % (Hf) | 109 % (Ha)

Energiahatékonysági osztály A

Tüzelőanyag Földgáz és PB-gáz

Alkalmazási terület Családi ház, lakás többlakásos épületben, új- és korszerűsítendő rendszerekhez

Kezelés Érintőképernyős kezelésű kazánszabályozó, nagyméretű háttérvilágított kijelzővel, kiegészíthető külső hőmérséklet érzékelővel

Melegvíz készítés 46 liter víz űrtartalmú, beépített, töltő-rendszerű tároló nemesacélból, azonnali melegvíz szolgáltatáshoz

További jellemzők Kibővített modulációs tartomány, kisebb lakások fűtésére is alkalmas | Tároló és fűtőkészülék egy burkolat alatt | Kis helyszükséglet, fürdőszobába is szerelhető


Kondenzációs hőcserélő
A saválló nemesacélból készített Viessmann Inox-Radial hőcserélő tartósan ellenáll a savas kondenzvíznek

Modulációs gázégő
A Vitodens 111-W Touch kazánokhoz fejlesztett hengeres gázégőt kifejezetten nagy modulációra tervezték (16,6 - 100%). Az eredmény: kevesebb ki-be kapcsolás, csendesebb üzem. 

46 literes tároló
A Vitodens 111-W egy 46 literes beépített tárolóval rendelkezik. A tárolót nemesacélból készítjük. Ez a legmagasabb higiéniai követelményeknek is eleget tesz.

Beépített fűtési tágulási tartály
A Vitodens 111-W beépített, 8 literes fűtési tágulási tartállyal rendelkezik.

Érintőképernyős kazánszabályozó
Egyszerűen áttekinthető, könnyen kezelhető szabályozó, háttér világított érintő kijelzővel. A kijelző nagy méretű, könnyen leolvasható