Immergas Kaszkád és zóna vezérlő, cksz.3.015244

A kép illusztráció

Immergas Kaszkád és zóna vezérlő, cksz.3.015244

Web ID: 9307

Ár: 360,068 HUF / db

Gyártó:Immergas
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:1.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 30 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Előreutalás, Utánvét, Utánvét Futárnál Bankkártyával, Bankkártyával

Szállítási díj: 1,270 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: Gyártói visszaigazolás alapján

Készletállapot: Rendelésre

Garancia: 1 év

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!

A digitális kaszkád és zóna vezérlő csatlakoztatásával lehetőség van három fűtési kör (egy direkt kör és maximum két keverőszelepes, vagy további két direkt kör) kialakítására, valamint egy indirekt HMV tároló vezérlésére. Erről a vezérlő egységről közvetlenül elérhető a gázkészülék minden beállítási lehetősége és öndiagnosztikai rendszere üzemállapot és hibakód kijelzéssel.

A kaszkád szabályozó akár 8 nagyteljesítményű kondenzációs készüléket is képes vezérelni, folyamatos teljesítmény- és terhelés-szabályozás mellett. A kaszkád szabályozó egységekből akár 5 is összeköthető, így összesen 15 fűtési kör (5 direkt és 10 keverőszelepes vagy direkt) kialakítása lehetséges, valamint 5 HMV tároló vezérlése. A 2.3 vagy újabb verziójú szoftverrel szállított eszköz napkollektoros rendszert is képes vezérelni. A 3.0 vagy újabb verziójú szoftverrel szállított eszköz menürendszere magyar nyelven is képes kommunikálni.

Kompatibilis gázkazánok: Victrix 50, 75, 90 és 115.

A kapcsolásban szereplő digitális távvezérlők alkalmazása nem feltétele a rendszer megfelelő működésének. A direkt körök megfelelő szabályozásához szükséges a 14-es tétellel jelzett vízhőmérséklet-érzékelő, mellyel az egy- vagy többkazános rendszer közös előremenőjének hőmérsékletét vizsgálja a szabályzó. Keverőszelepes körök szabályzáshoz a körök számának megfelelő számú érzékelő telepítése szükséges! Az érzékelő rendelési kódja 3.015267 .

Kaszkádszabályzóval vezérelt fűtési rendszer esetében a gázkészülék(ek) nem a termosztát csatlakozási ponton észlelt záró kontaktusra indulnak, hanem a szabályzó időprogramja szerint működnek!