Hőterm Carbon 35  Új Lemez Vízrostélyos Vegyestüzelésű Kazán

Hőterm Carbon 35 Új Lemez Vízrostélyos Vegyestüzelésű Kazán

Web ID: 13047

Ár: 206,900 HUF / db

Gyártó:Hőterm
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:240.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Utánvét

Szállítási díj: 18,000 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: Gyártói visszaigazolás alapján

Készletállapot: Rendelésre

Garancia: 1 év

A hőterm kazánok általános tulajdonságai
A HŐTERM egy szilárdtüzelésű kazáncsalád, melyet mind lakó- mind ipari épületek fűtésére terveztek.
A professzionális beszerelés mellet a kazán helyes működésének előfeltétele az előírt kémény huzat és a megfelelő működtetés.
A HŐTERM egy olyan kazán, melyet gravitációs, vagy szivattyús fűtési rendszerek számára terveztek.
A kazántest 5 illetve 4 mm-es lemezből álló hűtött rostéllyal rendelkező tűztérből áll. A kazántest el van látva a vízcsatlakozásokhoz szükséges cső – csonkokkal. Továbbá ellátott a termosztát - érzékelők elhelyezéséhez szükséges furatokkal. A kazántesthez csatlakoznak a fém burkolatok, amelyek belülről, megfelelő vastagságú hőszigeteléssel vannak ellátva.
A kazán helyes működésének és gazdaságos üzemelésének biztosításához fontos, hogy a berendezés névleges teljesítménye egyenlő legyen a fűtött helyiségek hőigényeivel.
Egy kisebb teljesítményű kazán kiválasztása a helyiségek elégtelen fűtését eredményezi, ezáltal pedig nem biztosít megfelelő komfort érzetet.
Egy szükségtelenül magas teljesítményű kazán kiválasztása azt eredményezi, hogy a kazán nem üzemel teljes teljesítményen, és ennek eredményeképp károsodás és harmatosodás áll elő, vagy túlzottan magas hőmérsékleten üzemel.

Fontos tudnivalók
A készülék beépítését csak - arra jogosult tervező által készített – hivatalos kiviteli terv alapján, valamint szakképzet és a tevékenységhez megfelelő engedéllyel rendelkező kivitelező ( szakember vagy szakvállalat ) végezheti !
Tervezésnél és kivitelezésnél messzemenően figyelembe kell venni, és be kell tartani az építésügyi és környezetvédelmi ( OTÉK ), valamint a vonatkozó elektromos szabványok ( MSZ 2364, MSZ 172 ) követelményeit.
A készülékhez csatlakozó központi fűtésrendszer feleljen meg az idevonatkozó szabványok és a gyártó előírásainak.
A kazánok telepíthetők az erre a célra kialakított kazánházba, helységbe, ahol folyamatos szellőzés biztosított. Részletesebb tájékoztatást lásd később.
Meghibásodást a mellékelt szervizhálózati listában kijelölt szakszervizeknél kell bejelenteni. Közölni kell a készülék típusát, gyári számát, az adattáblán lévő gyártó vállalat nevét, valamint az észlelt hibát.

 

NévMéretLetöltés
hoterm-carbon-kezelesi-utmutato.pdf1843036 Kb Letöltés