- 9 %ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 1000W cksz.ATL_500092

A kép illusztráció

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 1000W cksz.ATL_500092

Web ID: 21000

Ár: 57,299 HUF / db 52,141 HUF / db

Gyártó:Atlantic
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:4.80 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Utánvét

Szállítási díj: 0 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: 1 - 3 munkanap

Készletállapot: Rendelésre

Garancia: 5 év

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben elhagyja a szobát, és az elektromos konvektor érzékelője fél órán át nem észlel mozgást, a hőmérsékletet a beállított ECO szintre szabályozza ECO funkció: azonnal energiát takarít meg Önnek. Abban az esetben viszont, ha az elektromos konvektor precíz szenzora a szobában ismét mozgást észlel, bekapcsol és felfűt a normál hőmérsékletre. Boost fukció: ezzel a funkcióval és a precíz termosztáttal jelentős - a gyári adatok szerint - akár 35%-os megtakarítást is elérhet elektromos fűtésszámláján.

Mobil fűtés egyszerűen, könnyedén

- HD technológia 2 az 1-ben. Homogenizált fűtőfelület az egyenletes hőleadásért és karcsú, áramvonalas design a modern megjelenésért. A HD 2az1-ben jellel azokat az elektromos radiátorokat látják el, amelyek belső műszaki tartalmuk mellett a megjelenésükkel is vonzó fűtési megoldást kínálnak.
- Borulásérzékelő, arra az esetre, ha a konvektort nem a falra szerelve, hanem gör-gős lábbakkal szeretnénk használni. Borulásnál automatikusan kikapcsol.
- IP24 védettség: Nem lehet megérinteni olyan alkatrészt, ami áram alatt van, és a radiátor fröccsenő víz ellen minden irányból védve van. Az előírásokat betartva, a készülékeket bátran felszerelhetjük a fürdőszobába is.
- Az elektronikus termosztát, és a digitális vezérlés nagyon pontos beállítást tesz lehetővé, így a készülék csak akkor fog fűteni, ha a szoba hőmérséklete a beállított érték alá csökken, és azonnal ki is fog kapcsolni, amikor a hőmérséklet eléri a beállított értéket.
- Biztonságos, csendes működés.
- Egyszerű üzembe helyezés. Könnyen falra szerelhető. Opcióként görgős lábakkal.
- A pormentes folyamatnak köszönhetően nincsenek kellemetlen szagok. A hagyományos fűtőszálak izzanak, ezért a rajtuk lévő port megégetik. Az Atlantic Altis elektromos konvektor speciális fűtőbetétet tartalmaz, ami nem izzik, így a port sem égeti meg. Működése valóban tiszta, és kényelmes.
- Az Atlantic Altis Ecoboost elektromos konvektor hófehér, porfestett acél burkolatával és elnyűhetetlen fűtőpaneljével, modern lekerekített megjelenésével évekig lakásának dísze lesz.

További termékjellemzők:
- Teljesítmény: 1000W/1500W/2000W
- Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőfelület
- Gyors felfűtés
- Burkolat egyenletes hőleadással
- Digitális kezelőfelület időzítővel
- Hosszú élettartam
- Nagyméretű szellőzőrács
- Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
- 1,5 méteres hálózati kábel
- 5 funkciós kapcsoló: komfort, csökkentet, fagyvédelem, ki, időzített