- 20 %Ariel Mountain Spring 3in1 mosógél kapszula 28 mosás, 28 db

Ariel Mountain Spring 3in1 mosógél kapszula 28 mosás, 28 db

Web ID: 19718

Ár: 2,990 HUF / db 2,390 HUF / db

Gyártó:Ariel
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:2.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Utánvét

Szállítási díj: 2,000 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: 4 - 6 munkanap

Készletállapot: Rendelésre

Rendkívüli tisztító hatás egyetlen apró kapszulában. Az Ariel 3 az 1-ben PODS mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az innovatív mosószerfólia víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik. Ez a legkiválóbb Ariel folyékony mosószer, amely épp a megfelelő mennyiségű mosószert tartalmazza. A tavasz friss illatával hatja át a ruhákat. A mosóporokkal ellentétben az Ariel mosókapszula nem hagy nyomot a ruhán.


Biztonsági figyelmeztetés!

VESZÉLY
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha bőrre kerül: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel. Lenyelés esetén: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz.


Összetevők
>30% Anionic Surfactants, 5-15% Non-Ionic Surfactants, Soap, <5% Phosphonates, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Linalool

Használati információk
A mosókapszulát még a ruhák bepakolása előtt helyezze a mosógép dobjának aljába!

NévMéretLetöltés
biztonsági adatlap335738 Kb Letöltés