Vaillant ecoTEC plus VU INT II 306/5-5 fali kondenzációs fűtő gázkazán, cksz.0010011740

Web ID: 12559

451.799 Ft

427.398 Ft

Gyártó: Vaillant (itt készül: Németország)

Megrendelheti telefonon is: +36 30 646 3023

Választható fizetési módok: készpénzben átvételkor, előreutalás

Szállítási díj: Ingyenes!

Készletállapot: Rendelésre

Garancia: 2 év

Németországban gyártott, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő termék; A legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően magas hatásfok;
A legmagasabb komfort az integrált melegvíz készítés vagy a tökéletesen illeszkedő melegvíz tárolónak köszönhetően;
Bármikor, tehát utólag is bővíthető szolár rendszerrel, hőszivattyúval vagy gázmotorral; Víz- és gáztakarékos működés (1,5 l/perctől) a beépített aqua-sensor által;
Optimális energiahasználat alacsony károsanyag kibocsátással, kiváló emissziós értékek;
Kompakt méretek (magasság/szélesség/mélység): VU 146/5-5, VU 256/5-5 és VUW 246/5-5 – 720 x 440 x 335 mm; VU 306/5-5 és VUW 346/5-5 – 720 x 440 x 369 mm; VU 356/5-5 – 720 x 440 x 403 mm.

Igazi unikum a kondenzációs technikában: takarékos, megbízható és könnyen kezelhető

Az ecoTEC plus kondenzációs fali gázkészülék hatékony, hosszú élettartamú és különösen egyszerűen kezelhető. Sőt! Teljesítmény tartománya arra is alkalmas, hogy családi és ikerházakat lásson fel fűtésre, illetve használati melegvíz-készítésre.

Az ecoTEC plus valódi unikum, függetlenül attól, hogy külső melegvíz-tárolóval kombinál fali gázkészülékként (VU) vagy integrált melegvíz-készítéssel rendelkező kombi hőtermelőként (VUW) használjuk. Ehhez mindössze 0,32 m2 falfelületet igényel, így a helyi adottságokhoz régi és új ingatlanos esetén is gyorsan, illetve rugalmasan telepíthető.

Integrált rozsdamentes kondenzációs hőcserélő emeli az ecoTEC kazánok komfortját és csökkenti az energiafelhasználást a még csekélyebb hőveszteségnek és a halkabb üzemnek köszönhetően. Ezzel nem csak a háztartás költségeit kíméli, hanem a környezetet is. Ráadásul rugalmasan bővíthető szolár rendszerekkel is, ennek következtében még nagyobb energiamegtakarítás érhető el.

Környezet
Energiahatékonyság: Szabványos hatásfok 109%.
Környezetvédelem: Hatékony energiafelhasználás 20 és 100% közötti modulációs tartománnyal. Szolár berendezésekkel és hőszivattyúkkal is kombinálható, de beépíthető gázmotoros rendszerekbe is.

Energiaköltségek
Megtakarítás: Minimum 15%-os fűtési költségmegtakarítás a hagyományos fűtő készülékekkel szemben.
Villamosáram fogyasztás: Az elektronikusan szabályozott, magas hatékonyságú szivattyúnak köszönhetően akár 50%-al kevesebb fogyasztás.

Melegvíz-komfort
Melegvíz tároló: Minden igénnyel tökéletesen összehangolható melegvíz tároló (75-2000 liter között). Melegvíz készítésre szolárrendszer is csatlakoztatható.
Aqua-Comfort-System plus: Kombi készülékek esetén azonnal rendelkezésre áll a kívánt hőmérsékletű melegvíz (Warmstart).
Aqua-Power-Plus: 20%-al több melegvíz teljesítmény (VU/VUW).

Komfortos használat
Használati elemek: Az új, egységes használati koncepciónak köszönhetően minden szabályozási feladat könnyen és gyorsan kezelhető.
Működési zaj: Különösen halk üzem az integrált rozsdamentes acél kondenzációs hőcserélőnek köszönhetően.

Telepítés
Felállítási hely: Nincs szükség speciális kazánházra vagy elkülönített helyiségre. Akár szűk falmélyedésekbe is beépíthető, minden alkotó elem elölről hozzáférhető.
Levegő/égéstermék-elvezetés: Rendszertanúsított Vaillant égéstermék elvezető rendszerrel (60/100 vagy 80/125 mm) szerelhető. Beépített levegő/égéstermék mérőcsonk.

Felhasználási terület
Családi ház: Felszerelhető: pince/tetőtér/háztartási helyiség.
Társasház: Felszerelhető: pince/emelet/tetőtér.

Teljesítmény
kW: 14/25/30/35 (HMV: 24/34 kW kombi modell).

Opcionális tartozékok
Időjáráskövető szabályozó: A fűtési rendszer kialakításától és a szabályozási jellegtől függően különböző Vaillant időjáráskövető szabályozók csatlakoztathatók.